B2C

Sage Pizzaiolo oven

De Pizzaiolo oven

De pizzaiolo oven is een pizzaoven die je gewoon binnen kan gebruiken. Met zijn compacte afmeting zal de Sage smart oven op elk aanrecht passen. In de oven kunnen pizza’s van ongeveer 30 cm gebakken worden, dit een een formaat die je ook in de supermarkt koopt. Zo kunnen er in de pizzaiolo pizza oven meerdere soorten pizza’s gebakken worden waaronder dus ook kant en klare pizza’s.

Dit kan doordat de oven beschikt over meerdere sensoren die de pizzaoven regelen. En pizzaiolo oven genereert 3 soorten warmte namelijk, convectiewarmte, stralingswarmte en geledingswarmte. Door de speciaal ontworpen bodemplaat met pizzasteen die een stuk naar buiten komt bij het opendoen van de deur is het een makkie om de pizza netjes op de pizzasteen te leggen.

Op zoek naar een goede pizzaoven voor binnen?

Vanaf nu kun jij gewoon vanuit je eigen keuken de beste pizza’s bakken wanneer jij maar wilt.
De pizzaiolo oven haalt echte Napolitaanse temperaturen.
Normaal zie krijg je dit alleen voor elkaar in een houtgestookte oven of in een pizzaoven op gas van goede kwaliteit.
pizzaiolo ovens zijn leuk om te hebben want met een pizzaiolo oven maak jij eigenhandig de lekkerste pizza’s.
Maak jij graag pizza’s, dan heb je echt zelf een pizzaiolo oven nodig!
Vroeger had je vaak alleen grote pizzaiolo ovens op hout die in een restaurant stonden. Tegenwoordig kan ook jij ook een pizzaiolo oven in bezit krijgen, gewoon thuis in jouw buitenkeuken.
Er zijn ontelbare soorten pizzaiolo ovens, denk aan elektrische en ook op gas, houtgestookte pizzaiolo ovens en ovens die houtskool als brandstof hebben.
Nu waren de pizza ovens vroeger zeer zwaar en hadden een vaste plek, tegenwoordig zijn er ook mobiele pizzaiolo ovens te vinden.
Veel mensen willen niks anders dan een pizzaiolo oven van sage.
Wanneer je op elektriciteit stookt krijgen je broden pizza’s en welke andere gerechten dan ook die jij wilt maken die geweldige rokerige smaak mee.
Een pizzaoven van Sage maakt gebruik van Electra als brandstof.
Zo vind je gemetselde ovens of mobiele pizzaiolo ovens die overal mee naartoe kunnen worden genomen.
Zo moet dat jij dus voor jezelf goed de keuze maken welke pizzaiolo oven je naar zoekt voordat je een pizzaiolo oven kunt kopen.
Een Electra gestookte pizzaiolo oven heeft vaak wat langer nodig dan gemiddeld om heet te worden.
Dit duurt meestal 30 minuten tot 60 minuten. Brood kan hierdoor vaak ook goed in bereidt worden omdat de stenen in een geïsoleerde pizzaiolo oven lang vastgehouden wordt.
De meeste mensen denken dat een pizzaiolo oven enkel en alleen een stenen pizzaiolo oven kan zijn, dit is niet waar. Er zijn namelijk ook RVS pizzaiolo ovens te koop die ook op elektriciteit branden zijn ook meerdere soorten pizzaiolo ovens van rvs op de markt te koop.
Dit zijn meestal ook de mobielere versies.
De meeste stenen pizzaiolo ovens zijn Electra gestookt, dit zijn ook de traditionele pizzaiolo ovens die bijvoorbeeld in goede pizzeria’s gebruikt worden.
Voordeel is dan dat de hitte goed vastgehouden wordt en de mogelijkheid is in de oven is om bijvoorbeeld ook broden af te kunnen bakken.
Ook zijn er roosters te vinden zodat je de pizzaiolo oven als barbecue gebruiken kan. Hierdoor is een pizzaiolo oven van steen een stuk veelzijdiger in zijn gebruik. Neemt niet weg dat een mobiele pizzaiolo oven ook heel veel voordelen heeft.
Hierdoor heeft een pizzaiolo oven van steen een mooie toevoeging voor uw buitenkeuken.