B2C

Pretpark Groningen

Ben je in de buurt van Groningen en zoek je nog een leuk dagje uit voor het hele gezin? Stop met zoeken en ontdek wat dit super leuke pretpark in Groningen allemaal te bieden heeft.

Wat heeft Familieparken Landgoed Tenaxx te bieden?

  • Dinopark met 30 verschillende dino’s
  • Bomenpark vol met treurbomen
  • Varen en zwemmen in het waterpark
  • Leerzaam museum
  • Betaalbare prijzen

Wanneer je kiest voor een dagje uit naar Familieparken Tenaxx weet je zeker dat je bovenstaande punten tegen gaat komen. Natuurlijk is er nog veel meer te beleven. Lees snel verder!

Attractiepark Groningen

Wist je dat er vroeger echte dinosauriërs hebben geleefd op de plek waar nu Familieparken Landgoed Tenaxx ligt? En dat de dino’s hier geleefd hebben begrijpen wij wel: een heuvelachtig landschap in combinatie vijvers, bossen en schitterende bomen is toch een prachtige locatie. Om te laten zien hoe bomen en dieren samen in de loop van miljoenen jaren zijn geëvolueerd zijn op het terrein meer dan 30 levensgrote dinosaurussen geplaatst die beginnen te brullen als je ze nadert.

Natuurlijk kan er ook genoeg gespeeld worden tijdens het dagje uit. Pak je schep en zoek een dino-ei of bot. Kan jij een overblijfsel uit het verre verleden vinden? Ga met je gevonden dino-ei of bot direct door naar het schitterende speel-en leerpark. Maak eerst een rondje met de trein om te kijken waar je als eerste naartoe wilt. Wordt het de speeltuin of overwin je toch liever de stormbaan?

Wil je de dag leerzaam afsluiten? Ga dan naar Museum Het Dinosaurium. Leer alles over de dinosauriërs die je de hele dag voorbij hebt zien komen.

Kom jij naar hét pretpark bij Groningen, Familiepark Tenaxx? De dino’s zien jullie graag!