Webwinkels

Hout-beton schutting

Hout-beton schutting

Het creëren van een prachtige tuin met voldoende privacy kan het beste worden bereikt met een hout-beton schutting. Zoals de naam al suggereert, combineert deze schutting hout en beton om een zeer sterke en duurzame structuur te creëren. Het materiaal is zo duurzaam dat we er vertrouwen in hebben om 10 jaar garantie te bieden op onze hout-beton schuttingen. Het is dan ook geen verrassing dat deze schuttingen de afgelopen 15 jaar enorm populair zijn geworden en de enige focus zijn van Schutting Leverancier.

De constructie van een hout-beton schutting bestaat uit houten schermen die worden geplaatst tussen twee betonpalen en een betonplaat. Vaak worden deze schermen afgemaakt met een mooie afdekkap en een poort om het geheel compleet te maken. De betonplaten worden gedeeltelijk in de grond geplaatst om ervoor te zorgen dat de houten schermen niet in direct contact staan met de natte grond. Dit voorkomt dat het hout nat wordt en uiteindelijk gaat rotten.

Soorten hout-beton schuttingen

Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige hout-beton schutting om uw tuin af te scheiden en privacy te creëren? Dan bent u bij Schutting Leverancier aan het juiste adres! Wij bieden drie verschillende soorten hout-beton schuttingen aan, elk met hun eigen unieke eigenschappen en voordelen.

Grenen schutting

Onze eerste optie is de Grenen schutting. Deze schutting is gemaakt van duurzaam geïmpregneerd grenen hout en is een budgetvriendelijke keuze zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Deze schutting is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een functionele en betaalbare oplossing.

Red Class schutting

Onze tweede optie is de Red Class schutting. Deze schutting is gemaakt van Red Class hout, een hoogwaardige houtsoort die bekend staat om zijn duurzaamheid en sterkte. Deze schutting biedt een prachtige uitstraling en gaat lang mee zonder veel onderhoud te vereisen. Ideaal voor wie op zoek is naar een hoogwaardige uitstraling en langdurige duurzaamheid.

Douglas schutting

Tot slot bieden we de Douglas schutting aan, gemaakt van het duurzame Douglas hout. Deze schutting is een perfecte mix van stijl en duurzaamheid en biedt een prachtige uitstraling voor uw tuin. Het hout is van nature sterk en gaat lang mee, zodat u vele jaren van uw schutting kunt genieten.

Hout-beton schutting bestellen

Kies vandaag nog voor een hout-beton schutting van Schutting Leverancier en creëer een prachtige en functionele afbakening voor uw tuin. U kunt uw eigen schutting samenstellen aan de hand van onze configurator.

Wanneer u vragen heeft kunt u ook altijd contact opnemen met ons team van professionals voor meer informatie over onze producten en hoe wij u kunnen helpen bij het vinden van de perfecte hout-beton schutting voor uw behoeften.