Webwinkels

Blanco stickers op A4 stickervellen

Onze blanco stickers kun je bestellen in verschillende kleuren en formaten (bijvoorbeeld op ronde stickers). De stickers worden bedrukt op A4 stickervellen en zijn makkelijk op te bergen.

Gebruik blanco stickers voor verschillende toepassingen

Je kunt blanco stickers voor verschillende toepassingen gebruiken! Je kunt ze gebruiken om je eigen prijs of tekst op de noteren. Maar ook om mee te markeren of categoriseren.

Stickervel met verschillende kleuren

Je kunt ook blanco stickers bestellen met meerdere kleuren op stickervel. Ideaal voor categoriseren. Hierdoor creëer je met kleuren een goed overzicht.

Blanco stickers fluor

Ook kun je bij ons terecht voor opvallende fluor blanco stickers. De fluoriserende stickers zijn leverbaar in de kleuren fluor oranje, groen en roze. De stickers hebben een permanente lijmlaag. Met deze opvallende fluor blanco stickers trek je echt de aandacht van winkelbezoekers!

Afneembare of permanente lijmlaag

De blanco stickers hebben we in een afneembare en permanente lijmlaag. Zijn je artikelen gevoelig voor schade of wil je de stickers gebruiken voor textiel zoals jurken, t-shirts, truien en broeken? Dan raden wij aan om afneembare stickers te bestellen. Wil je dat de stickers er niet makkelijk af te halen zijn? Bestel dan blanco stickers met een permanente lijmlaag.

Een scherpe prijs voor hoge kwaliteit

Door onze unieke productiemogelijkheden kunnen wij blanco stickers van een uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs aanbieden!

Bestel blanco stickers eenvoudig online

Bestel onze blanco stickers eenvoudig online! Kies uit je eigen gewenste vorm, kleur, lijmlaag en aantal. Voor elke toepassing bieden wij een oplossing. Zo heb je al binnen enkele muisklikken een artikel gekocht.