Webwinkels

Aluminium sieraden online bestellen

Aluminium sieraden online bestellen? Neem dan eens een kijkje in de webshop van Clic by Suzanne. Hier vind je prachtige aluminium sieraden die bovendien allemaal met de hand worden gemaakt in ons atelier in Den Bosch. Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op Clic by Suzanne.

Waarom aluminium sieraden?

Aluminium is licht, sterk en goed te bewerken. Precies de eigenschappen die ideaal zijn om sieraden te maken. Bovendien is aluminium goed te onderhouden en hypo-allergeen. Je begrijpt: wij zijn dol op aluminium en nodigen jou uit: Join the aluminium revolution!

Ringen, colliers, oorbellen en armbanden; je vindt ze allemaal in onze collectie. Als je op zoek bent naar een sieradenset kun je dan ook verschillende sieraden bij elkaar zoeken in onze webshop. Of informeer bij ons naar de mogelijkheden voor een mooie sieradenset.

Unieke design sieraden

De sieraden van Clic by Suzanne zijn verrassend door de unieke designs. Vaak worden er ook kleuren gebruikt in de designs. Ook de sluiting van de sieraden is uniek. Deze is namelijk altijd magnetisch en onzichtbaar verwerkt in het sieraad. Geen onhandig gepriegel met kleine sluitinkjes maar gewoon een magneetsluiting die bijvoorbeeld ook geschikt is voor mensen met reuma.

Bekijk onze aluminium sieraden

Draag jij binnenkort een uniek sieraad van Clic by Suzanne? Wij kijken ernaar uit een handgemaakt aluminium sieraad voor jou te mogen maken.